'...Mediamannetjes...'
'...Mediamannetjes...'Charles Huijskens en Dig Istha zijn notoir vervelende mannetjes, die de wetten van de hypocrisie en het korte geheugen van de kiezers volledig doorgronden. Vandaar dat ze in het 'vak' van persvoorlichter omhoog zijn geschoten en nu, gezamenlijk, met een nieuwe versie van Het Media Handboek zijn gekomen. Veel schokkends of nieuws staat er niet in - daarvoor zijn deze mannetjes té voorspelbaar en vakgericht - maar al met al is het een nuttig naslagwerk voor aankomende persvoorlichters, die dolgraag in dit enge wereldje hun partij mee willen blazen. Wie dit boek dichtslaat weet, bovendien, waarom de marges van de democratie zo smal zijn en iedereen die afwijkt in de politieke marge terechtkomt. - 3 gwrrfs.

Het Media Handboek - Charles Huijskens en Dig Istha - Bert Bakker - 240 pag - EUR 18,95 - Nu bestellen bij BOL.COM!
14-06-2006 10:44 | dr.hans | mail
Ik ben geen notoir vervelend mannetje. (Echt niet!) De wetten van de hypocrisie en het korte geheugen van kiezers ken ik niet. Ik weet niet waarom de marges van de democratie zo smal zijn. Het boek Dig en mij gaat helemaal niet over politiek. Wij zijn geen omhoog geschoten persvoorlichters. Waar slaat deze bespreking op? Waar komt die venijnige gemene nare toon vandaan? Zo wordt het nooit wat met die wereldvrede.
19-06-2006 15:05 | Charles Huijskens | mail
Beste Charles,

Wat een leuke reactie. En zo eerlijk ook. En recht voor z'n raap. Zou je ons recensententeam willen verrijken met jouw scherpe maar rechtvaardige pen? Het enige dat je thuis moet laten is de wereldvrede - daar hebben we als opiniesite een broertje dood aan.
26-06-2006 10:23 | dr.hans
//gwrrf.magazine