'...Ruiters of cavia's?...'
'...Ruiters of cavia's?...'Jeroen Pauw en Paul Witteman zijn gelouterde omroepveteranen, die ook wel eens iets anders willen dan een doorgeÎxerceerd interview met politicus nummer 3576. Van Nederland 3 mogen ze daarom op zondagavond 'Woestijnruiters' doen, een zogenaamd 'scherpe' talkshow met 'opinieleiders', maar toch vooral een speeltuin voor genoemde tv-coryfeeën. Levert de speeltuin spannende tv op? Nauwelijks. Jan Mulder vroeg in de laatste aflevering nota bene zelf om een grove aanval op zijn Postbank-schnabbel, want de heren bleken te schijterig om het écht hoog op te spelen. Woestijnruiters? Dacht 't niet. Brave cavia's!!! - 2 gwrrfs - dr.hans

Woestijnruiters - zondagavond 22.15 uur - Nederland 3
04-11-2005 09:24 (gewijzigd 04-11-2005 09:27) | dr.hans | mail
Ik vind het maar een stelletje engerds.
De hele journalistenkliek trouwens. Je moet ze eens met de waarheid confronteren.
Want de waarheid, die kennen ze alleen maar in Hilversum. Tja, en wat sommige randdebielen als bijvoorbeeld DNH allemaal voor waarheid aanhangen, ach: dat censureren ze gewoon: gewoon stilzwijgen, niet in discusie mee gaan en als ze er, ondanks alles toch mee geconfronteerd worden gewoon zeggen dat-ie gek is!
Heb je wel eens op de radio in de gaten gehouden hoe vaak ze de geinterviewden in de reden vallen en niet uit laten praten?
Dat is allemaal omdat het HUN programma is!
Waarschijnlijk is het ook HUN waarheid dat ze verkondigen!
04-11-2005 12:06 | DNH
Ze zijn zeker niet stout genoeg, maar cavia's? Ik heb in elk geval nog niet eerder zulke intelligente en beschaafde cavia's gezien. Ze zijn in elk geval erg braaf. Hoewel ik denk dat vooral Witteman wel stout kan denken. Heb je wel eens goed naar die oogjes gekeken? Hij zegt gewoon niet alles wat hij denkt, dat is weer eens wat anders dan de gemiddelde nobody in televisieland.
04-11-2005 14:51 | Vivienne Westerhoud | mail
//gwrrf.magazine